Allpaint, uw winterschilder

winterschilder in de koude maanden?

In de winterperiode zijn we vaak binnenshuis. Het begint dan vaak te kriebelen om de woonkamer, de keuken of andere vertrekken in het huis op te knappen. De winter is een mooie periode om uw woonhuis weer een fris uiterlijk te geven. Of misschien wel een compleet nieuwe stijl.

De winterschilder zorgt ervoor dat alles er weer fris en gezellig uitziet.

Winterschilders schilderen in de wintermaanden vaak uw binnenschilderwerk zoals wanden, kozijnen, trap,  plafond, keuken, badkamer of slaapkamers. De winter is bij uitstek juist dé periode om uw woning van binnen compleet in het nieuw te steken. Een nieuwe frisse en moderne kleur in uw woonkamer, hal, badkamer of slaapkamers. Geheel vrijblijvend krijgt u advies over kleur, de nieuwste trends en verwerkingsmethodes.

De winterschilder kan u dus helpen als u in de winter een schilder nodig heeft. Vroeger zou de schilder geen buitenschilderwerk doen. Maar nu zijn er speciale verven ontwikkeld, waarmee schilders makkelijk buiten in de winter kunnen schilderen. Zo is er speciale verf die geschikt voor gebruik bij zeer lage temperaturen. Niet geheel onbelangrijk in winter natuurlijk.

Indien uw schilderwerk snel aan onderhoud toe is, is het een voordeel dat u niet tot het voorjaar hoeft te wachten. De winterschilder kan zeer snel verven en ook vaak direct volledig dekkend. Zo hoeft u dus niet te wachten tot het voorjaar om uw huis te laten stralen.

 

Uw binnenschilderwerk laten schilderen door Allpaint heeft een aantal voordelen:

  • U krijgt voordelige een vakman, als winterschilder geef ik een aantrekkelijke korting.
  • Geen lange wachttijd, het winterschilderwerk kan vaak snel worden uitgevoerd.

Kortom, heeft u deze winter schildersplannen?

Neem dan eens contact met me op.

Meer informatie aanvragen