Over Allpaint

Over Allpaint

Ik ben Arjen de Leeuw, de man achter schildersbedrijf Allpaint.

Allpaint heeft zich in 2012 gevestigd in Zeewolde.
Ik heb de schildersopleiding “verf en management” bij de Cibab vakschool in Zwolle gevolgd. Vanaf mijn 16e ben ik actief in de schildersbranche. Ik heb eerst ervaring opgedaan bij andere schildersbedrijven, heb nog 3 jaar als werkvoorbereider gewerkt en nu heb ik mijn eigen schildersbedrijf.

Sinds 1991 woon ik in Zeewolde. Na het afronden van mijn schildersopleiding had ik de behoefte mijn blik te verruimen en ben ik een jaar gaan backpacken in Australië en Nieuw Zeeland. Een heel andere wereld, je leert jezelf te redden, contacten te leggen en je beheersing van de Engelse taal verder te verbeteren. Daarnaast heb ik daar verschillende banen aangepakt. Waaronder schilder. Een mooie ervaring. Omdat er in elk land verschillend naar schilderwerk gekeken word. Ook worden er verschillende technieken gebruikt.

Tegenwoordig woon ik samen met mijn vrouw en drie kinderen (4e op komst) in Zeewolde. Hier genieten wij van dit prachtige dorp, wijde bossen en de mooie wateren.

Waarom voor schilderwerk Allpaint kiezen? Als eenmanszaak krijgt u alleen met mij te maken. Hierdoor kunnen we de lijnen kort houden. Naast klant advies, goede werkvoorbereiding en een weloverwogen materiaalkeuze volgt een vakbekwame uitvoering. Ik ga voor tevreden klanten die de volgende keer terugkomen.

Arjen de Leeuw.

Over allpaing.jpeg